Singelkryssning

Jag var på singelkryssning. En kryssning  som mötesplatsen som anordnar den kryssningen.  Den som har ett fungerande liv vet inte hur det är att vara på en kryssning där människor bryr sig och ser mig som en fungerande människa. Bara det är en singelkryssning i mitt perspektiv. Goda drinkar och ett gott humör såg jag dansgolvet som ett hav och konstigt nog så gick det och dansa t.o.m utan skenor.
Många gånger så önskade jag att det var lättare för mig att kunna gå ut på krogen och vara bland människor, men så tyvärr är det svårt att få till.
Singelkryssningar var i topp, dock inte deras buffé men man blev ju mätt ändå. Det var olika människor på båten. Det var en man som hyschade åt mig och min assistent och genast så fick vi något att jävlas med. Det var ju bara så kul. Varje gång  vi skulle in i hytten, så skrek vi och hyschade åt oss själva och så skrattade vi efteråt.
Att åka på en singelkryssning det var ju jättekul, bara att ta ett brake i det vanliga. Det är också bra för hälsan att man faktiskt tar ett brake i vardagen. Sen är ju inte båten så bra på att ha drycker som inte är så bra för andra att dricka, men som gör att jag kan dansa mera av. Kanske t.o.m ta en sväng om men karlarna.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *