Lan i Östhammar

Jag var på ett data-LAN i Östhammar. Det var även en bio och massa annat där. Det var riktigt kul! Jag höll i en 24 timmars- livestream. Ni får gärna kolla om ni vill. https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ

Jag tänkte även prova Youtubes nya funktion, men jag hade så kul så jag glömde bort det.

Jag och mina assistenter åkte bil till Östhammar där lanet skulle vara. Vi packade upp alla datorgrejer och gjorde oss redo att spela. Jag spelade World of warcraft, Overwatch, Cs:go, Hearthstone och Batman.

Tyvärr glömde jag mina ”Magic” spelkort hemma, hade egentligen tänkt ställa upp i en magic turnering. Det var riktigt synd!

Jag såg en kille som 3D-programmerade på datorn. Han hade en föreläsning om spelutveckling. Det vill jag också lära mig!

Under lanet levde jag på Billys pan pizza, cola, moutain dew, godis och chips. Efter allt det sockret mådde jag inget bra.

Stället var bra anpassat för rullstol, det var stor och öppen yta. Jag är väldigt nöjd med lanet. Väldigt intressant att lana på ett bibliotek, jag har aldrig gjort det förr.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *